Eladó kölyök kutyák – melyiket válasszuk gyermekünknek?

Kiemelt hirdetések

Ajánlott hirdetések

3 éves, szép labrador kan fedeztetést vállal
Fedeztetés
Jó kiállású, jó természetű, barátságos labrador nagyon vágyik egy lány társaságá ...
Elado Foxy
Fajtatiszta kutya / Fox terrier
Foxterrier fajtajellegű kiskutyák eladók , A szülők kiváló házőrzők , patkányoz ...

Cikkek Tanácsok kutyatartóknak témában

Eladó kölyök kutyák – melyiket válasszuk gyermekünknek?

  

Milyen fajtájú eladó kölyök kutyát válasszunk gyermekünknek? Ez egy igen fontos kérdés, amit mikor megválaszolunk, érdemes figyelembe venni néhány tényezőt: mennyibe fog kerülni a kutya fenntartása? Ki él még a házban, milyen más állatok vannak még a közelben? Milyen idősek a gyermekek, és készen állnak-e egy kutyus érkezésére?
 
A kutya tökéletes kiegészítője egy családnak, ahol gyerekek is vannak, hisz ők nagyon sokat tanulhatnak arról, hogyan kell vigyázni egy állatra, hogyan viselkedjenek felelősségteljesen, de emellett jól is érezhetik magukat új barátjukkal. De ahhoz, hogy meg tudjuk adni kölyök kutyánknak mindazt amire szüksége van, nem árt kicsit tanulmányozni a különböző kutyafajtákat, hogy ki tudjuk választani, melyik is illik legjobban gyermekünk személyiségéhez.
 
 
 
Mops
Kunkori farkukkal, és aranyos pofájukkal, ezek a kutyák egyszerűen imádnivalóak. Hihetetlenül jók a gyerekekhez, és nagyon szeretnek játszani. Ez a kutyafajta előnyben részesíti az embereket a többi állattal szemben, de emellett kimondottan barátságos állatok.
 
Skót juhászkutya (Collie)
Ezeket a kutyákat a legtöbben Lassie kutyákként ismerik, melyek mint a filmben is láthattuk igazán nagyszerű társak, és nagyon szeretik a gyerekeket. Természetükből adódóan kedvesek, de aktívak. Bundájuk rendszeres fésülést igényel a csomósodás elkerülése végett.
 
Bulldog
Ezek a pici, ráncos kölyök kutyák is megfelelő választásnak tűnhetnek, hiszen kevés mozgásra van szükségük, és általában toleránsak a gyerekekkel szemben. Hűségesek, és jól elvannak a többi állatokkal, de nem szabad engedni, hogy elhízzanak.
 
Beagle
Ha egy igazán aktív eladó kölyök kutyát keresünk, a beagle a legjobb választás. Ezek a kutyusok azoknak a családoknak ideális választás, akik szeretnek kint lenni a szabad levegőn, és szeretnek sokat mozogni. Bundájukat igen egyszerű karbantartani. Imádnak a gyerekekkel játszani, általában nagyon kedvesek, és jó természetűek.
 
Shih Tzu
Ezeket a kutyákat eredetileg kísérőebekként használták a kínai császári udvarban. Ezek a kis termetű kutyák jók a gyerekekhez, és szeretnek az emberek közelében lenni. Hosszú szőrüket nem egyszerű karbantartani, így ha csak háziállatként tartjuk, és nem akarjuk versenyekre, kiállításokra vinni, egyszerűbb, ha rövidre vágjuk.
 
 
 
 
Dán dog
Habár nagyon magasak, ezek a kutyák nyugodt természetűek, és igen szelídek. Köztudottan nagyon türelmesek a gyerekekkel, és gyengéden bánnak velük.
 
Újfoundlandi
Ezek a kutyák tökéletesek gyerekek számára, mivel kedvesek, és védelmezők. Az újfoundlandiak igazán megnyerő természetük mellett, elismerten jó „dadák”. Bundájuk sok odafigyelést igényel már kölyök kutya koruktól kezdve.
 
Labrador Retriever
Ez az egyik legnépszerűbb családi kutya. Nagyon szerethető természetűek, és igen intelligensek, szeretnek kint játszani, nagyon élvezik a hosszú sétákat, és ha hosszan játszunk velük. De ha a szükségleteik ki vannak elégítve, számítsunk rá, hogy mellénk fognak bújni, egy kiadós közös alvásra. Ha átböngészünk néhány hirdetést többféle színű labrador retriever eladó kölyök kutyát találhatunk.
 
Golden Retriever
A tradicionális családi kutya, mely nagyon kedves és türelmes a gyerekekkel. Szeret játszani, nagyon okos, és szereti ha gyerekek veszik körül. Szeret a labdával játszani, és nagy a mozgásigénye.
 
Mint azt te is láthatod, sok különböző fajtájú, méretű eladó kölyök kutya közül válogathatsz gyermekednek, csak azt kell eldöntsd, hogy melyik illik bele legjobban a lakókörnyezetedbe.
Szerző: Háziállat.hu
Dátum: 2011. január 25., 11:35