Eladó kutya az interneten – 4 tipp egy jó hirdetés feladásához

Kiemelt hirdetések

Ajánlott hirdetések

2 db kék Bully kan kiskutya fülvágva eladó
Fajtatiszta kutya / Egyéb fajtatiszta kutya
Fajtatiszta jellegű törzskönyv nélküli Bully kiskutya , 2 db kék kan eladó fülvá ...
Boxer fiu kiskutyák eladók
Fajtatiszta kutya / Boxer
Eladó 3 kisfiu boxer kutyánk.oltással , féregtelenítve! Apa Europai győztes! ...

Cikkek Tanácsok kutyatartóknak témában

Eladó kutya az interneten – 4 tipp egy jó hirdetés feladásához

  

Egy eladó kutya vagy kiskutya van a birtokodban? Gondoltál már arra, hogy az interneten adj fel róla apróhirdetést? Egy csomó olyan weboldal van, ahol ingyenesen feladhatod hirdetésedet, és így felgyorsíthatod az eladó kiskutyád új gazdi keresésének procedúráját.
 
Nem mindegy, hogy milyen az az apróhirdetés ami az eladó kutya reklámozását szolgálja. Van néhány dolog amire érdemes odafigyelni, mikor feladod a hirdetésedet, ha gyorsan szeretnél vásárlót találni, és emellett nem szeretnéd, hogy hirdetésedet az adminisztrátor kéretlen reklámnak titulálja, és törölje a rendszerből.

A fénykép minősége

Először is az eladó kutya fényképe kötelezően meg kell jelenjen az apróhirdetésben! Ezzel a hirdetés sokkal érdekesebb, és informatívabb a látogatók, érdeklődők számára. Sok ember már a keresés elején kiválasztja, hogy csak a fényképes hirdetések jelenjenek meg eredményként. A csatolt fénykép (ha lehet, tegyél fel több képet is) legyen jó minőségű. Ne csak egy folt látszódjon ott, ahol az eladó kiskutya kellene legyen. Ha bent készíted a fotókat, mindenképp ügyelj, hogy jó fényviszonyok legyenek. Esetleg tehetsz egy fehér lapot a kutyus hátához, hogy jobban látsszon. Egy másik ötlet kint, a szabadban készíteni a képeket, a fűben.
 

Részletes leírás

Szánjunk időt az eladó kutya részletes jellemzésére. A hirdetésben mindenképpen jelenjen meg a fajtája, neme, kora, színe, hogy be volt-e oltva, volt-e féregtelenítve, szobatiszta-e. Érdemes megírni, hogy a kutyus mennyire játékos, vagy hogy eddig házban vagy panellakásban volt-e tartva. Egy jó leírás segít kiszűrni a azokat az „érdeklődőket”, akik csak az időnket pazarolják.

Ne kiabálj!

Kiabálásnak azt nevezik fórumokon, chat-en, de a hirdetésekben is, mikor több szót is tiszta nagy betűkkel írsz. Ezt általában az adminisztrátorok nem nézik jó szemmel, és emiatt törölhetik az apróhirdetésed. Figyelj, hogy hirdetésed ne legyen nagyon reklámszerű. Használd saját szavaidat, ne másolj másoktól. Egyszerűen írd le, hogy milyen is az az eladó kutya vagy kiskutya, és ne cifrázd túl mindenféle, oda nem illő jelzőkkel.
 

Add meg valamilyen elérhetőségedet

Sok oldalon megadhatod a telefonszámodat is, de ha ez a lehetőség nem tetszik, add meg az email címedet. Manapság már mindenki tud egy emailt írni, és sokan preferálják is ezt a választást mert ingyen van, és nagyon gyorsan megy. Ha nem akarod a saját, privát email címedet megadni, nyithatsz egy új címet valamelyik szolgáltatónál, melyet csak arra fogsz használni, hogy az eladó kutyáról érdeklődőkkel levelet válts.
 
Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, biztosan lehetsz benne, hogy a szóban forgó eladó kutya hamar gazdit talál magának. Ha sürgősen szeretnél több eladó kiskutyának is így új gazdit találni, én azt ajánlom, hogy több oldalra is tedd fel a hirdetésedet, és esetleg a témához kapcsolódó fórumokon is próbálkozz, hogy megnöveld az esélyeidet.
Szerző: haziallat.hu
Dátum: 2011. május 25., 18:32