Kutya hirdetés feladás

Kérjük válassz.

Kínálok
Ezt válaszd, ha:
  • Kutyát, kiskutyát szeretnél eladni...
  • Ha fedeztetést vállalsz...
  • Ha kutyafelszerelést, kutyás szolgáltatást kínálsz...
Keresek
Ezt válaszd, ha:
  • Kutyát, kiskutyát keresel megvételre...
  • Ha fedezőkant keresel...
  • Ha kutyafelszerelést, szolgáltatást, vagy tenyésztőt keresel...

Vagy lépj be, ha korábban már adtál fel hirdetést.

Elfelejtett jelszó

Kutya hirdetések hatékonyabbá tétele

Hogyan teheti feltűnővé kedvence hirdetését sok másik kutyás hirdetés között is?

Az ebadta.hu portál hirdetési lehetőségei közül a kutya hirdetés feladás a legnépszerűbb, és legtöbb hirdetést tartalmazó kategória. Rengeteg gazdára váró kutya fogadja az oldalra látogatókat, de hogyan érhető el ennyi eladó kutya és kiskutya mellett, hogy az Ön kedvencére is rátaláljon a neki legmegfelelőbb gazdi? Ebben igyekszünk segítséget nyújtani.

I. Kutya hirdetés feladás – Első lépés

Kutya hirdetés kategória pontos kiválasztása
Nagyon fontos lépés a kutya hirdetések esetében a megfelelő főkategória és alkategória kiválasztása. Ez alapján kerül az Ön hirdetése a kutya fajtájának megfelelő hirdetések közé. Így azt máris biztosította, hogy akik éppen ilyen fajtát keresnek lássák a hirdetést.

Ha például angol cocker spánielt tart, de az alaszkai malamutok között hirdeti meg, akkor azok a látogatók, akik angol cocker spánielt szeretnének venni, nem találják meg, mivel a Fajtatiszta kutya / angol cocker spániel kategóriát fogják nézni, ott viszont az Ön hirdetése nem szerepel. Az pedig nem valószínű, hogy aki malamutot szeretne, és ilyen kutyát keres mégis spánielt válasszon.

II. Kutya hirdetés feladás – Második lépés

Hatékony és érthető hirdetés cím
Amikor a látogató keres valamit, az első amit tesz, hogy a kutya hirdetések címét futja át. A tömör és lényegre törő címnek röviden tartalmaznia kell az összes fontos információt. A jó hirdetés cím figyelemfelkeltő, egy pillantással el lehet belőle dönteni, hogy a hirdetés miről fog szólni. Meg kell hogy ragadja a látogató tekintetét: „Ez az, amit keresel”.

Komoly hiba, ha a kutya hirdetés címébe lakcímet, vagy általánosságokat adunk meg. Ezek nem olyan adatok, amik felkeltenék a leendő gazdik figyelmét, hiszen a kutyáról nem mondanak semmit.
Rossz címek kutya hirdetések esetén: Dunakeszi, Kossuth utca 6.
Tündéri kiskutyák eladók

Jó cím kutya hirdetések esetén:
Eladó golden retriever kiskutya Budapesten

III. Kutya hirdetés feladás – Harmadik lépés

Kép feltöltése a kutyáról
A fényképes kutya hirdetések több érdeklődőt eredményeznek! Könnyen elképzelhető, hogy egy jó fotó segítségével már gazdit is találtunk a kiskutyának. A cím mellett ez a másik eszköz, amivel egy listában kitűnhet az apróhirdetés. Első ránézésre többet mondhat, mint maga a hirdetés szövege.

A képet úgy válasszuk ki, hogy a kutya legyen a fókuszban, ne fotózzunk nagyon messziről, a kutyus jól látszon a képen. A kép minősége is fontos, ne legyen elmosódott, homályos, legyenek szépek a színei. Próbáljunk meg olyan jeleneteket fotózni, ami visszadja a kutyus temperamentumát, jellemét, kedvességét.

IV. Kutya hirdetés feladás – Negyedik lépés

Pontos helyszín megadás
A kutya hirdetés feladás során fontos a megye és város megadása. Egyrészt mert sok érdeklődő a megye, város és a kutyafajta alapján keres kutyás hirdetést, másrészt mert nem mindegy, hogy egy kiskutyát milyen messziről kell hazaszállítani az új gazdinak. Lehet hogy éppen Ön lakik hozzá a legközelebb.

Adjuk meg a megyét és a várost, hogy az érdeklődő tudja milyen hosszú utazásra kell számítania, hogyan kell felkészülnie a választott kutya hazaszállítására és milyen költségekkel fog ez járni a számára.

V. Kutya hirdetés feladás – Ötödik lépés

Elérhetőségi adatok
Kutya hirdetésünk felkeltette a látogató figyelmét, több infomációt szeretne. Nagyon lényeges, hogy a pontos elérhetőségi adataink fel legyenek tüntetve. Nagyban növeli az érdeklődő bizalmát a név, e-mail cím és telefonszám megadása. Az ebadta.hu portál lehetővé teszi üzenet küldését ezek megadása nélkül, de gondoljunk bele: mit gondolnánk egy hirdetőről, akinek nem tudjuk a nevét és semmilyen elérhetőségét?

Az elérhetőségi adatok és a saját név nagy megbízhatóságot sugall. Adjunk meg minél több adatot magunkról, tegyük egyszerűvé a kutyánk iránt érdeklődőknek, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot. A telefonszám és név megadása különösen pozitív, mert azonnali kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít a hirdetővel.

VI. Kutya hirdetés feladás – Hatodik lépés

Részletes leírás a gazdára váró kutyáról
A hatékony kutya hirdetés feladás fontos része a kutyával kapcsolatos tudnivalók részletes feltüntetése. Írjunk bővebben a kutyáról, de ne általánosságokat! Tüntessük fel a nemét, korát, törzskönyvét, oltásait, esetleg a szülők díjait. Írjunk néhány fontos dolgot a kutyafajtáról, hogy megfelelő gazdihoz kerüljenek. Adjunk hasznos tanácsokat a tartására vonatkozóan. Említsük meg magának a kutyának a jellegzetességeit, szokásait.

Kutya hirdetések esetén a részletes leírás nagyon fontos, segítjük vele az érdeklődőt a döntésben, és megkíméljük magunkat, a leendő kutyatartót és magát a kutyát egy rossz választástól. Így amikor felkeresik Önt, már az összes lényeges információ birtokában teszik, és potenciális gazdikkal tárgyalhat.

VII. Kutya hirdetés feladás – Hetedik lépés

Videó a kutya hirdetésekben
Az ebadta.hu a kutya hirdetés feladás során ingyenes lehetőséget ad videó beágyazására. A videó nagyszerű eszköz arra, hogy az érdeklődő még a kiskutya megtekintése előtt megnézhesse, és közelebb kerüljön hozzá.

Egy jó kép rengeteget számít, egy videó pedig még ennél is többet nyújt. A látogató megnézheti a neki tetsző kutyust „élőben”, ahogy játszik, ugrál, vagy heverészik. Talán éppen ezek a képkockák győzik meg végleg: ez az ő kutyája!

VIII. Kutya hirdetés feladás – Nyolcadik lépés

Hirdetés kiemelési lehetőségek használata
Előnyt szerezhet az ingyenes kutya hirdetésekkel szemben, ha igénybe veszi az ebadta.hu kiemelési lehetőségeit! A kutya hirdetés feladása során, de akár utólag is lehetősége van kiemelni. A kutyusát kihelyezheti a főoldali kiemelt dobozba, ezáltal a találati listákban is az ingyenes hirdetések előtt fog szerepelni, háttérrel kiemelve. Választhat csak hátteres kiemelést is, ebben az esetben szintén a találati listák elején, a kiemelt hirdetések között fog megjelenni, megelőzve az ingyenes hirdetéseket. A hirdetése kiemelését emelt díjas SMS elküldésével kérheti.